Zdecydowałem się robić serwisy w ASO
Olej i filtry we własnym zakresie.
Jeśli bedę sprzedawał kiedyś autkto to mogłbym żałować braków w książce, które dla wielu osób są "gwarancją" właściwego dbania o samochód.
Doszedłem do wniosku że jest to warte tych kilku PLN wiecej
...podzielam ten pogląd k
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Ja tyz postanowiłem serwisowac octe mam juz 163kkm i latam do serwisu.Pomału musze zbierać na duzy przeglad po 180kkm przy tym zmieniać będa rozrzad ciekawe ile skasują.
Słyszałem, że Skoda zmieniła warunki gwarancji, tzn. nie trzeba serwisować samochodu w ASO tylko...no właśnie. Podobno Skoda ma listę stacji serwisowych, których "pieczątki" uznaje. Czy może ktoś z kolegów ma...widział taka listę i ewentualnie może podać namiary na te stacje?
Słyszałem, że Skoda zmieniła warunki gwarancji, tzn. nie trzeba serwisować samochodu w ASO tylko...no właśnie. Podobno Skoda ma listę stacji serwisowych, których "pieczątki" uznaje. Czy może ktoś z kolegów ma...widział taka listę i ewentualnie może podać namiary na te stacje?
bylo juz o tym, jednak wydaje sie, ze serwisowanie poza ASO, mimo, ze mozna, jest ok do czasu jezeli chodzi o standardowe przeglady, natomiast w razie klopotow podejrzewam ze mozna spodziewac sie sciany ze strony SAP.
pzdr!
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz